ZAPOŠLJAVANJE U KINI
Najava novih mogućnosti za karijeru u Kini


"INVEST BUDUĆNOST Agencija" sada nudi širok spektar profesionalnih prilika u Kini, uzimajući u obzir rastuću potražnju naših ljudi za poslovima u ovoj zemlji. Naš tim je temeljno istražio ovu perspektivnu tržišnu priliku i uspostavio plodne veze s kineskim poslodavcima i kompanijama kako bismo vam omogućili ZAPOSLENJE U KINI!

Otvorene su pozicije kao što su: Fudbalski trener, Košarkaški trener, Profesor engleskog jezika, PE Teacher i mnoge druge. Sjajna plata i brojne beneficije čekaju one koji žele da nastave ili započnu svoju karijeru u Kini.

Ako želiš da nastaviš ili započneš svoju karijeru na teritoriji Kine uz sjajnu platu i bezbrojne beneficije, javi nam se i zakazi besplatne konsultacije!

Fudbal
FUDBAL
PRVA OPCIJA
Košarka
KOŠARKA
DRUGA OPCIJA
Teacher
TEACHER
TRECA OPCIJA

Potrebna dokumentacija  1. CV (Professional resume)
  2. Diploma (Degree)
  3. Radno iskustvo (Work experience)
  4. Uvodni video (Intro video)
  5. Potvrda da niste osuđivani (No criminal record)

Proces Saradnje

Naša agencija pruža jednostavan i brz proces apliciranja za poslove u Kini, uz potpunu pažnju prema pravima i željama naših klijenata.

Javite nam se kako bismo zakazali besplatne konsultacije i razgovarali o vašim željama i mogućnostima. Naš tim detaljno će analizirati vaš profesionalni profil i prilagoditi ga potrebama kineskog tržišta rada. Na osnovu vaših preferencija, pronaći ćemo odgovarajuće pozicije u našoj mreži partnera u Kini. Pružamo vam punu podršku tokom procesa apliciranja, osiguravajući da sve procedure budu obavljene profesionalno i efikasno. Kada budete spremni za put u Kinu, pružićemo vam sve potrebne informacije i podršku kako biste se što lakše snašli u novoj radnoj sredini.

Zahvaljujući našoj saradnji, vaša karijera u Kini može početi bez stresa i poteškoća. Kontaktirajte nas danas i krenite ka novim profesionalnim izazovima!