NAŠE USLUGE...

FINANSIJSKI PAKET


Finansijski paket pruža našim klijentima slobodu da sami odrede do koje cene mogu platiti prvu godinu srednje škole ili univerziteta, to znači da naš klijent može predstaviti njegov finansijski budžet sa kojim raspolaže i koliko novca može odvojiti za studije. Prema ovom paketu mi shodno tom finansijskom budžetu pristupamo i potražujemo škole I stipendije u visini te cene ili niže. Neke škole u Americi mogu koštati i do 50 hiljada dolara godišnje i to su zaista velike cene za naše područje ali uz INVEST BUDUCNOST i odabir ovog paketa mi potražujemo škole koje su u rangu vašeg finansijskog stanja i stipendije koje mogu pokriti vaše troškove.


...

SPORTSKI PAKET


Sportski paket je zasnovan i najbolji za mlade sportiste koji žele da uz pomoć sporta kojim se bave dobiju stipendiju na high school ili College. Na američkim školskim ustanovama je svaki sport prihvaćen a perspektivni sportski studenti dobijaju sjajne stipendije koje mogu pokriti i celu školarinu! Naša agencija pruža usluge kao što su snimanje vaših treninga i utakmica i izradu profesionalnih highlights i kontakt sa sportskim kancelarijama na svim apliciranim školskim ustanovama. Na taj način možemo obezbediti pored akademske stipendije ( zasnovanoj na vašim ličnim uspesima u dosadašnjem školovanju i proseku ocena ) I sportsku stipendiju.


...

GEOGRAFSKI PAKET


Geografski paket omogućava našem klijentu da izrazi želju gde želi da studira i u kom delu Amerike, takodje može da izrazi želju koja vremenska zona ili klima mu odgovara ili naš klijent može izraziti izričitu želju u kojoj državi želi da studira ili gradu. Prema tome INVEST BUDUCNOST se fokusira na želje našeg klijenta i omogućava mu srednju školu ili univerzitet na tom području uz dobru stipendiju!


...

UNIVERZALNI PAKET


Univerzalni paket sastoji elemente svih paketa i najprofitabilniji je, ovaj paket je najidelniji za klijente koji imaju poverenja u našu agenciju i našu procenu jer pre početka saradnje mi vršimo proveru lica koje želi da započne studije u Americi i nakon provere iskazujemo šta klijent može očekivati i prema tome mi pronalazimo najbolje i najisplativije ponude za vas.